03 enero 2015

TALLER CUPCAKES FONDANT - NADAL

Taller Cupcakes Fondant - Nadal
Classes Repàs ABC
Curs 2014-15








Cupcakes de Xocolata

Ingredients: 
Versió 1:
2 ous
120 g farina fluixa
1 culleradeta de llevadura química
25 g cacau
133 g sucre
80 ml llet semidesnatada
67 ml oli d'oliva 
vainilla
Versió 2:
3 ous
180 g farina fluixa
1,5 culleradeta de llevadura química
40 g cacau
200 g sucre
120 ml llet semidesnatada
100 ml oli d'oliva 
vainilla

Preparació: 
1.- Preparar i mesurar tots els ingredients.
2.- Batre el sucre amb l'oli i els ous, un a un, fins que quedin ben mesclats.
3.- Porgar la farina amb la llevadura  i la vainilla sobre la mescla i remena amb una espàtula.
4.- Porgar el cacau sobre la mescla i remena amb una espàtula.
5.- A continuació aboca la llet sobre la mescla i remena un altre pic fins que la pasta quedi ben homogènia.
6.- Finalment reparteix la pasta dins les càpsules fins 2/3 parts de la càpsula.
7.- Enforna les cupcakes durant 20 min a 180 ºC.

Decoració:
8.- Treu les cupcakes del forn i deixa-les refredar.
9.- Fes un forat al mig amb una eina per llevar el cor a les pomes.
10.- Omple el forat amb crema de cacau, confitura o dulce de leche.
11.- Unta cada cupcake  amb crema de cacau, confitura o dulce de leche.
12.- Fes un cercle amb fondant blanc per tapar la cupcake.
13.- Decora amb fondant de diferents colors.